مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تعزیرات

سلام بنده بخاطر شکایت مشتری درموردایراد سفارش محکوم به جزای نقدی وجبران خسارت شاکی شده ام بخاطر عدم توان مالی سه سال هست نتونستم دنبال پرونده باشم تمام حسابام مسدود شده وحکم جلبم داده شده الان شاکی دربرابر پرداخت قسطی بدهیش حاضرشده رضایت بده اماجریمه دولتی زیاده ومن توان پرداختشوندارم چه کارکنم جریمه نقدی من لغوبشه چون واقعا ناحق درموردم رای دادن کلی ضررزدن به شغل من باعث شد کارگاهموببندم بخاطر ترس از پلمب شدن

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید برای جریمه دادخواست اعسار دهید تا در صورت پذیرش تقسیط شود

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.رضایت شاکی رو پیوست پرونده بکنید و مسلماجلب هم از بین خواهد رفت و در صورت پیگیری دادگاه اعسار بدین ولی ثبت رضایت کمکتون خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاکی رضایت داده پس حکم جلب برداشته خواهد شد و برای پرداخت جریمه دولت دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جریمه تعزیرات لغو نميشود ولی می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست اعسار دهید تا قسط بندی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سازمان تعزیزات درخواست تخفیف و تقسیط بدید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دادخواست اعسار از پرداخت بدهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به سوال جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه است