مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تعزیرات

با درود، اینجانب مغازه ام را اجاره داده بودم که مستاجر، پروتئینی و مرغ فروش داشت و الآن حدود دو ماه است که ایشان تخلیه کرده و رفته و مستاجر دیگری آمده که لبنیاتی است، امروز از اداره تعزیرات ب لبنیاتی مراجعه و به مستاجر جدید گفته اند که مستاجر قبلی یعنی مرغ فروشی به تعزیرات بدهکار است و ما میخواهیم مغازه را پلمپ کنیم! آیا این کا قانونی است، یعنی پرداخت جریمه تعزیرات بعهده مالک است؟ با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر پرداخت نشود به استناد ماده 33 مغازه تعطیل میشود باید به تعزیرات مراجعه و اعلام کنید که مغازه اجاره بوده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدهکاری مربوط به مستأجر قبلی است و ارتباطی با مستأجر جدید و مالک پیدا نمی‌کند. به همین جهت به اداره تعزیرات مراجعه نمائید و این مهم را متذکر شوید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مجازاتها جنبه شخصی دارند و چنین حرفی غیر قانونی است مگر اینکه مطمئن شوند تنها ظاهر کار و کاسبی عوض شده نه منتفع آن!

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تعزیرات با مغازه کار دارد کاری به این ندارد که متصرف کیست شما میتونید به فرد اصلی مراجعه کنید با پس از پرداخت جریمه به وی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هرگونه مجازاتی تابع خود فرد است نه دیگری