مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با احتساب سابقه بورسیه تحصیلی

اینجانب در زمان تحصیل در رده کارشناسی ارشد با ابلاغ وزارت بهداشت بورسیه دانشگاه همدان شدم و ماهی 18 هزار تومان حق بورسیه از وزارت بهداشت دریافت میکردم اما 3روز هفته را برای دانشگاه تهران که محل تحصیلم بود کارکردم و حالا میخواهم بازنشسته شوم اما این سالهای بورسیه ام به عنوان سنوات کاری محاسبه شوند و با 32 سال سابقه کاری بازنشسته شوم اما کارگزینی اعلام می‌کند که محاسبه نمی‌شود. پس تکلیف 3 روز کار درهفته در طی مدت بورسیه چی می‌شود؟ آیا راهی برای گرفتن حق خود وجود دارد؟ متشکرم تشریح تبصره ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سابقه بیمه در دو جا همزمان پذیرفته نیست مگر در یک جا 3 روز و در جای دیگر 4 روز در هفته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.