مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو خریداری شده

سلام من دیروز تاریخ 2 .9 .1402 ماشین خریدم و فنی ماشین نشون ندادیم اعتماد کردیم به حرف خریدار گفت سالم بعد از چند ساعت متوجه شدیم موتور ماشین روغن سوزی داره و خرجای دیگه کلا ده کیلومتر نرفتم باهاش و فروشنده اصلا نزاشت پشت ماشین بشینم 24 ساعت نشده به فروشنده زنگ زدم گفتم ماشینت مشکل داره بیا فسخ کنیم گفت ماشین من سالم تحویل دادم گفتم من شکایت میکنم گفت هر کاری میخوای بکن میتونم با شکایت کاری کنم کجا برم برا شکایت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دا‌دخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.
اگر حق فسخ را اسقاط کرده باشید امکان فسخ قرارداد وجود ندارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا اظهارنامه بزنید و اعلام کنید و سپس دادخواست فسخ بجهت معیوب بودن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تامین دلیل کنید سپس اظهارنامه فسخ ارسال کنید و تایید آن را از دادگاه بخواهید یا مابه التفوات ماشین سالم با معیوب را از وی مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول دادخواست به خواسته تأمین دلیل را به ثبت برسانید تا خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد بررسی قرار گیرد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناس، نسبت به انحلال معامله اقدام بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شما می‌بایست ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست فسخ را ثبت کنید