مشاوره حقوقی رایگان - قتل

با سلام 4ماه پیش من همراه نامزدم و دوستش و دوست دخترش به باغ رفتیم در آنجا یک نفر که بعد از 8سال از زندان آزاد شده بود با دو پرونده قتل انجا بود ،اختلافاتی پیش اومد و به من و اون دوست دخترمون نظر داشت و نشست کل کل کردن با نامزد بنده و دوست نامزدم ، اون آقا چاقو پیشش داشت و به قصد دعوا صحبت میکرد ما وقتی شرایط رو دیدیم بلند شدیم و خواستیم بیایم اما سووییچ ماشین را برداشته بودن ،یک نفر دیگه که دوست همون آقا بود با چاقو از جلو به ما حمله کرد و به ضربه به دوست دختر دوست نامزدم زد ،و بعد یه ضربه توی سر دوست نامزدم زد و عقب عقب می‌رفت و کارد مینداخت و دوست نامزدم به همراه نامزدم به سمت اون آقا دویدن ،اون اقایی که از قبل کل کل میکرد و با دوتا پرونده قتل بعد از 8سال از زندان آزاد شده بود پشت سر نامزدم رفت و کارد از پشت زد توی گردنش همونجایی که ما بودیم آشپز خانه بود نامزدم سمت آشپزخونه رفت و یه کارد برداشت اون مرد باز چند تا کارد برای نامزدم پرتاب کرد ،نامزد منم یه کارد بهش زد و تا ما بتونیم به سمت در باغ بریم ،اما نامزد بنده گردنش باز شده بود و از خون ریزی دیگه نتونست حرکت کنه و افتاد و تا اورژانس اومد تقریبا یک ساعت طول کشید و اون آقا فوت شد و نامزد منم الان 4ماه هست آگاهی هست تازه دادانش زندان اما دستش کاملا فلج شده آیا شامل دفاع مشروع میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
با این توضیحات نمی توان اظهارنظر کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
طبق قانون دفاع مشروع شرایط خاصی دارد و برای استناد به دفاع مشروع باید شرایط رعایت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که دفاع مشروع شرایط گوناگونی دارد مثلاً طرف مقابل نباید خودش شروع کننده دعوا باشد دفاع می‌بایست در حد متعارف باشد