مشاوره حقوقی رایگان - مجازات قتل

درود
چند وقت پیش دو نفر خفت گیر قصد گرفتن موبایل من رو داشتند و من موبایلم رو ندادم و با آنها درگیر شده و یکی را به قتل و یکی را مجروح کردم و موتور آن ها رو گرفتم و به خانه بردم
هنوز پلیس نتوانسته پیدام کنه ولی اگه پیدام کنند آیا قصاص میشم یا دیه باید بدهم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد 13

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دفاع مشروع باشد قتل محسوب نمی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
موضوعات جنایی با دو کلمه پرسش و پاسخ قابل تحلیل نیستند و هر احتمالی در روند پیگیری پرونده وجود دارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
احتمالا قصاص مگر اینکه راه دیگری وجود نداشته

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگرعمد باشد و مشمول دفاع مشروع نباشد اعدام

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

دایره سوال شما بسیار گسترده است و نیاز به بررسی های دقیق و مو شکافانه دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری قصاص ممکن است شوید
مگر شرایط دفاع مشروع باشد
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است زیرا مهم است.