مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاعی

با سلام مانند قطعه زمین کشاورزی مشاع داریم که ارثیه میباشدوتقسیم نامه بین وارثان نداریم چندسال پیش سه قطعه ازاین زمینداران چهارتا ازبرادرانم سرخود وبدون دریافت پول به عمویم واگذار کردند واو هم روی زمین‌ها مشغول کار شد ولی چون بعداز چندسال چون اذیت می‌کرد ما بقیه وارثان شکایت کردیم ودادگاه اون زمین‌ها را ازدست او گرفت ودوباره اون زمین‌ها به تصرف ما درآمد. ولی اخیرا عمویم شکایت همه ما را کرده وخواستار دریافت همان چند قطعه زمین راکه برادرانم به اوواگذار کرده اند شده.وشاهد هم معرفی کرده که روی زمین‌ها مشغول کار بوده.حال با این شرایط واینکه زمین‌ها مشاع بوده ویک بار هم توسط دادگاه محکوم شده وزمینه برگشت خورده است آیا موفق می‌شود.باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام خیر زمین مشاع ومتعلق به تمام وراث بوده وانتقال بدون اذن سایرین غیرقانونیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ملک مشا هر یک از وراث می‌تواند سهم خود را حتی بدون رضایت سایرین منتقل نماید اما برای سهم سایرین اجازه وراث ملاک است