مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاعی

سلام
عمویم یک قطعه زمین زراعی مشاعی را به شخص الف فروخته،پدرم هم امضا کرده،جمعا 4 نفر ورثه هستند،پدرم و عمویم و دو تا خواهر داررن،با توجه به اینکه عمویم به صورت قولنامه ای زمین را فروخته بود،و شخص الف نیز هم اکنون زمین را به صورت قولنامه ای به شخص ب فروخته است،ولی چون شخص ب درخواست سند کرده،شخص الف به جای نسخ پدر بزرگ ما(مالک زمین که فوت کرده) که ورثه حاضر به انتقال به نام شخص الف نشده بودن،از یک نسخ دیگر که متعلق به همان پلاک و حوزه ثبتی و روستا هست ولی جای دیگری است و ربطی به این زمین ندارد،به نام شخص ب نموده است،وبا توجه به اینکه عرف محل از نظر مادی زراعت می باشد ،شخص ب اقدام به احداث باغ و منزل ویلایی و فنس کشی نموده است،آیا می توان زمین را از شخص ب پس گرفت.ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال مفهوم نیست ولی چنانچه ب قطعه دیگری را ازالف خریده باشد که شما آنرا به الف نفروخته اید میتوانید از الف فروش کار غیر شکایت کنید