مشاوره حقوقی رایگان - جا زدن شخص گواهینامه دار به جای راننده بدون گواهینامه

من درحال رفتن به منزل بودم که پسرعمویم به من زنگ زد وگفت تصادف کرده ام وچون گواهینامه ندارم باوجود مقصر نبودن درتصادف برایم مشکل پیش خواهد امد وازمن خواهش کردکه اطلاعات شخصی گواهینامه من اعم ازتاریخ تولد شماره ملی شماره گواهینامه تاریخ صدور گواهینامه وتاریخ دقیق تولدم را دراختیارش قراردهم ومن تلفنی اطاعات هویتیم رادراختیارش قراردادم ایا میتواند باداشتن اطاعات هویتی من بهصورت نوشته درروی کاغذ سوء استفاده کند وبرای من مشکل ایجاد نماید

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام بله میتواند ، اطلاعات هویتی نباید در اختیار اشخاص غریبه و غیر موارد قانونی قرار گیرد.