مشاوره حقوقی رایگان - 72 میلیون طلبکارم

بنده در عراق 3 سال پیش با یک استاد کار ایرانی کاشی کار اشنا شدم و مدت 60 روز با ایشون در یک ساختمان 4 طبقه کار کردم و این مدت پول من نزدیک 70 میلیون رو نگه داشته بود من که برای مهر کردن و تمدید پاسپورتم به مرز رفتم موقع برگشت به محل کارم در اربیل عراق ایشون کل پول کار رو از صاحبکار گرفته و تسویه کرده و به بغداد فرار کرده بود و از ان وقت دیگه نه گوشی برمیداره و طلب من رو نداده
ایشون الان تابعیت کشور عراق رو داره و به ایران نمیتونه بیاد ولی برادرهاش و منزل پدریش در روستاهای شهر ماست و با اینگه عضو گروهک های معاند جمهوری اسلامی است یارانه بگیر هم هستند من به چ شکلی میتونم از ایشون شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، در ایران قابلیت طرح ندارد