مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بین مالک زمین و سرایدار مربوطه

با سلام و احترام. در چند سال گذشته بین صاحب زمینی در حدود 2000 متر که حالت باغچه مانند داشته و دارای یک واحد سرایداری هم بوده و فردی دیگر توافق شفاهی شده که ضمن سکونت در واحد از زمین و باغچه نیز محافظت و نگهداری به عمل آید. که البته در این مدت هیچگونه عملیاتی کار کشاورزی و درختکاری خاصی هم انجام نشده و در حد کشت سبزیجات خانگی و.. بوده. اخیرا پس از فوت نگهبان، پسر ایشان ادعای حق و حقوق کرده و بر سر خالی کردن مکان مربوطه با صاحب زمین دچار مشکل شده و ادعای ریشه می نماید. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید که برای حل این دعوا و رفع مشکل چگونه و از چه طریقی باید اقدام گردد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر ایشان حقی ندارد و درصورت ایجاد مزاحمت شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سرایدار حق ریشه ندارد و ادعای پسر سرایدار بی‌پایه و بی‌اساس است.