مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام مادری هستم دختری 10 ساله دارم که شنیده ام حق انتخاب برای زندگی با خودش هست که با من باشد یا پدرش. و مطمین هستم دخترم مرا انتخاب میکند .
شوهر من قصد طلاق من و بخاطر حضور زن دیگری در زندگیش دارد. .... آیا با زور و دوز و کلک میتواند دخترم و بگیره؟
یا در حضور داداگاه با سعی و تلاش فراوان سعی کند دخترم و پیش خودش نگه دارد؟ و من و دختر 10 ساله ام هیچ سرپناهی بعد طلاق نداریم. ...آیا داداگاه به این موضوع هم رسیدگی میکند و مدنظر میگیرد که من بگویم اگر این آقا من را طلاق داد من کجا بروم در خیابان بمانم سرپناهی ندارم.
ایشون از سال 92 تا حالا به حساب پول واریز کرده مثلا حقوق میگرفت یا هر وقت پولی دستش می آمد به من میداد و در عوض تمام خرج و مخارج منزل خرید مدرسه بچه و خیلی چیزهای دیگه من از همین پول میدادم به اصطلاح مادرخرج خانه بودم. .... و الان حدود 5 ماهه هیچ پول و خرجی نه به من داده نه دخترم نه خرید خانه هیچ.....
او ادعا میکند به داداگاه میگوید تمام این پول هارا برای نفقه حساب کند در اینصورت مشکلی نیست من اعتراضی ندارم
ولی سوالم این است آیا این پول ها که بابت خرجی خانه میداده میتواند برای اجرت المثل هم کم کند. .........
آیا اجرت المثل ربطی به خرجی خانه ندارد؟ یا آن جدا حساب میشود حدود 11 سال باهم ازدواج کردیم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال تکراریست و قبلاً به موضوع این سؤال به نحو مقتضی پاسخ قانونی ارائه شده و موجبی برای طرح مجدد سؤال نبوده است .