مشاوره حقوقی رایگان - رجحان عقد صلح بر بیع یا بالعکس؟

سهم الارث مشاع از زمین کشاورزی که فاقد سند رسمی است و فقط دفترچه ای و بر اساس حصروراثت قسمتی از آن به بنده تعلق دارد. از 20سال پیش همگی به یکی از برادران وکالت تام غیرفروش داده ایم. همسر یکی از وراث مهریه را به اجرا گذاشته ولی قبل از آن شوهرش، سهم مشاع خود را به برادر دیگر که از وراث است واگذار کرده، الان آن واگذاری به شکل مبایعه نامه تنظیم شود، در محاکم مستحکم تر است یا به شکل صلح مثلا با حق فسخ 25 ساله یا بیشتر؟ ضمنا شرایط واگذاری صلح کدام است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرارداد صلح رسمی
اگر سند رسمی وجود ندارد باید به صورت مبایعه‌نامه همراه با ذکر تمام شرایط تنطیم شود