مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمه و پیامکهای خط خودم

سلام.به عزیزای دل.خسته نباشید وقتتون بخیر چطوری پرینت مکالمه و پیامکهای خط ایرانسل و بگیرم؛ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر محتوای پیام ها را می خواهید که در این صورت نیاز به دستور قضایی است که با دستور قضایی می توان پرینت شش ماه گذشته را گرفت
اگر محتوای پیام را نمی خواهید خودتان از طریق نمایندگی شرکت ایرانسل می توانید درخواست خود را پیگیری کنید
شرکت ایرانسل می تواند پرینت سه ماه گذشته را به شما بدهد که در این پرینت تعداد تماس ها و پیامک ها و زمان دقیق آن و شماره مشخص است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از نرم افزارهای شرکت خدمات رسان استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خط متعلق به خودتان است از طریق امور مشترکین پیگیری کنید در غیر این صورت باید دستور قضایی داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرینت پیامک‌ها قابل دریافت نیست مگر با حکم قضایی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به اپراتور مربوطه رجوع کنید مفاد پیام ها قابل رویت نیست مگر با دستور مقام قضایی