مشاوره حقوقی رایگان - سرقت وسایل خودرو

سلام خسته نباشید
چند ماه پیش از ماشینم وسیله های داخل ماشین سرقت رفته وقتی اقدام کردم دیدم در همان مکان دوربین هست و اقدام کردم وقتی دوربین را چک کردیم دیدم یک خودرو سواری و سه نفر دیگر سرقت کردن قیافه پیدا نیست ولی پلاک خودرو معلوم است اقدام روی پلاک کردم ولی هنوز که هنوز نه ابلاغیه و نه خبری هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید منتظر باشید و دفاعیات و مدارک خود را لایحه ارسال کنید تا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری این موضوع را از طریق شعبه مربوطه پیگیری بفرمائید.