مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل کشف حجاب

سلام وقت بخیر . امروز صبح در محدوده ابوسعید تهران بنده با خودروی شخصی خود در حال حمل مسافر از طریق تاکسی اینترنتی بودم که ناگهان سمند پلیس انتظامی به من ایست داد و گفت ماشینت دستور قضایی داره به علت بد حجابی و باید بره پارکینگ و مدارک من رو گرفت و گفت پشت سرم بیا ، وی را دنبال کردم و به کلانتری 112 ابوسعید رفتیم و خودروی بنده را به داخل پارکینگ کلانتری بردند ، و گفتند که جرثقیل می آید و ماشینت رو به پارکینگ میبرد و 1.200.000 تومان هم هزینه جرثقیل میشود و هر چه درخواست کردم که بدون جرثقیل به پارکینگ برویم قبول نکردند و پارکینگ هم در نوفلوشاتو قرار داشت که حدودا 1500 متر فاصله کلا از کلانتری بود . حال سوال من این است که آیا اون مامور کلانتری(مذکور) با سمند انتظامی که بنده را توقیف کرد آیا نباید مستقیم من را به پارکینگ میبرد به جای پارکینگ کلانتری و تحمیل هزینه 1.200.000 جرثقیل؟؟؟؟؟؟؟؟ و سوال بندی اینکه هیچ قبضی و یا هیچ رسید و صورتجلسه ایی به بنده ندادند و از تحویل قبض پارکینگ هم به بنده خودداری کردند آیا مرتکب تخلف شدند و میتوان موفقیت آمیر از طریق دادسرای نظامی طرح دعوا علیع مامور و کلانتری کرد؟؟

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام ابتداتذکربعد اخطار بعد جریمه نقدی ودرنهایت توقیف صورت میگیرد که ازطریق پیامک به شما اطلاع رسانی میگرددوقبض پارکینگ باید صادرشود بله میتوانید پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از سوی مأمور کلانتری تخلف صورت گرفته است و در صورت عدم استجابت درخواست شما مبنی بر رسید پارکینگ و عدم دریافت هزینه پارکینگ، با شماره 197 تماس حاصل فرمائید و موضوع را گزارش دهید.

کاوه رهگذر

جناب آقای کاوه رهگذر :

سلام . کلانتری حق گرفتن هیچ گونه مبلغی ندارد . صورتجلسه تحویل خودرو نیز باید به شما ارائه می دادند . بله شکایت کنید .

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله باید قبض پارکینگ تحویل میداد از طریق کلانتری تخلف پیگیری شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو پیش رییس کلانتری و یا جانشین و حفاظت اطلاعات و این موارد و بخصوص در مورد حکم توقیف از طرف مرجع قضایی سوال کن و درخواست بده اگر رییس هم جواب درست نداد از رییس و مأمور مربوطه و افسر نگهبان وقت و حتی حفاظت شکایت کن به دادسرای محل اگر دادسرا عمومی جواب نداد به دادسرای نظام شکایت کن و زنگ بزن به 197بازرسی ناجا