مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حق بیمه پرداخت شده

سلام،بنده12 سال بیمه کارگران ساختمانی پرداخت کرده ام و35سال سن دارم،میخاستم بدونم میتونم پولامو از بیمه پس بگیرم وسابقمو حذف کنن،چون بااین شرایط سنی که واسه بازنشستگی گذاشتن فقط داریم پول الکی پرداخت میکنیم و تو قبرمیخوایم از حقوقش استفاده کنیم ،ممنون میشم راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام بله امکان استرداد وجه موجوده ولی بهتره سوابق جمع آوری بشه چراکه حق بیمه چندانی باتوجه به شرایط پرداخت نمیشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد بهتر است بیمه خود را حتی به صورت خویش فرما ادامه دهید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

فعلا منتظر تایید موضوع از سوی شورای نگهبان باشسد و عجله نکنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این کار را نکنید فقط بحث بازنشستگی نیست ، اگه از کار افتاده شوید یا خدای نکرده فوت شوید خود یا خانواده می توانید از مزایای آن استفاده کنید.
بعدش هم امروز توانایی کار کردن دارید، در آینده نمیتوانید.
ضمنا مبلغ چندانی نمی شود