مشاوره حقوقی رایگان - حادثه

با سلام، من برادرم در روستا مشغول ساخت ساختمانی هستش که کوچه بالاتر از کف ساختمون هستش، یه آقایی رو دو تا سگ دنبال می‌کنند این آقا از ترس سگ‌ها خودش را از کوچه می‌اندازه تو زمین ساختمون یکی دو تا مهره‌هاش می‌شکنه، نگران هستیم که شکایت کنن از این که موارد ایمنی در ساختمان سازی رعایت نشده؟ مثلا چرا دور ساختمان حصار نکشیده‌اند که مانع افتادن طرف بشه، مخاستم ببینم می‌تونه شکایت کنه و اینجا ما مقصر هستیم یا نه؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت عدم رعایت مقررات ایمنی این امکان وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم رعایت مقررات و ضوابط ایمنی در ساخت ساختمان، امکان مقصر اعلام شدن وجود خواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درست است که شخص می‌بایست اقدامات ایمنی را انجام دهد اما اگر باز هم اقدامات ایمنی را انجام می‌دادید می‌بایست کارشناس در این خصوص کارشناسی نماید شاید ایشان مقصر نباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید کارشناسی شود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی نیز قابل اعتراض است