مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت سقوط شخص از پل

شخصی برای عبور خود و همسایگان از رودخانه ای، اقدام به احداث پل بر روی رودخانه می نماید و سالها این پل مورد استفاده مردم قرار می گیرد . یک شب در حالی که باران در حال بارش است؛شخصی در حال عبور از روی پل،بلحاظ نداشتن حفاظ لازم و لغزنده بودن سطح پل، سقوط نموده و باعث مصدومیت شخص می شود.
سوال؛ با فرض اینکه عابر برای عبور اگر با احتیاط و از محل غیر لغزنده عبور می کرد؛دچار حادث ها نمی شد؛ آیا سازنده مسئول است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تقصیر اشخاص در این حادثه توسط کارشناس میزان مقصر بودن آنها مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان تقصیر را کارشناس تعیین می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میزان تقصیر توسط کارشناس تعیین میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقصیر اشخاص در این حادثه توسط کارشناس مشخص خواهد شد