مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تخلیه خانه - فوری

با سلام. بنده مهلت اجاره خانه ام در آخر شهریور ماه سال جاری تمام شده. با صاحبخانه توافق شفاهی کردیم که تا امدن مستاجر جدید بنده بنشینم و کلید رو هم دست بنگاهی دادم تا اگه بازدید مستاجر داشتن و بنده خونه نبودم خودشون برن نگاه کنن. صاحبخانه 8 آبان به بنده اس ام اس دادند که "اجاره شما از سر برج تاخیر در تخلیه محاسبه می شود". ولی خب بنده فکر میکنم منظورشون از سر برج یعنی سر برج همین ماه جاری یعنی آبان نه ماه قبلی یعنی برداشت بنده این بوده که از اول آذر ماه بر طبق اس ام اسشون اگه تخلیه نکنم جریمه میتونن دریافت کنن. می خواستم بدونم اگه صاحبخانه بخواد، از سر ماه قبل یعنی آخر مهر ماه میتونه جریمه تایر در تخلیه اعمال کنه؟ اصلا بر اساس اس ام اس دو پهلویی که دادن و بند "مبالغ مربوط به جریمه‌های مستاجر را می توان از مبلغ ودیعه قرض‌الحسنه کسر کرد." موجود در قولنامه، ایشان میتوانند جریمه رو که مبلغ زیادی هم میشه از پول پیش بنده کسر کنن ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مهلت اجاره تمام شده است ایشان می‌تواند مطالبه ضرر و زیان نماید شما نیز می‌توانید با ادله اثبات کنید که قرارداد به صورت شفاهی تمدید شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهم قرارداد است و اینکه اصولا بعد از موعد اجاره دیگر اجاره بها نداریم اجرت المثل ایام تصرف داریم ضمن اینکه حسب قرارداد می توان بابت هر روز تاخیر در تخلیه مبلغی به عنوان جریمه یا وجه التزام قرارداد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود براساس قرارداد یا نظر کارشناس از پایان قرارداد اجاره به ایشان اجرت المثل تعلق میگیرداز ودیعه نمیتوان کسر کردبهتر است مشاوره داشته باشید.