مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تجاوز جنسی

سلام. به پدر63ساله من دو دختر24 ساله تهمت تجاوز به عنف زدند. این دو ادعا دارند پدر من از 6 عصر تا 12 شب در خانه آنها بوده و به آنها تجاوز کرده که خب یک پیرمرد چطور میتونه به دو دختر با امادگی جسمانی خوب در خفا طوری که هیچ صدایی اعم از جیغ و شکستگی اشیا که باعث جلب توجه اهالی محل باشه به دخترانی تجاوز کرده باشه و منطقی نیست. همینطور طبق گفته قاضی پرونده این دو دختر فیلمی از رابطه جنسی ارائه دادند که عجیبه خواهری در حالی که به خواهرش تجاوز میشود با سکوت فیلم بگیرد در حالی که می‌توانست با شیشه پنجره را بشکند و کمک بخواهد که قبلا هم سابقه فحاشی در محل را داشتند. همچنین همسایگان مدعی هستند پسران متفاوتی در خانه انها رفت و امد دارند که به قول ان همسایه این خانه، گاوپیشانی سفید محله شده بود. در ضمن پدر من صاحبخانه دخترا هست و برای برداشتن وسایل خود از انباری که متعلق به ماست به راه‌پله انجا رفت و با دعوت دختران به صرف چای وارد خانه شد.
الان از ما بعد از دو ماه بازداشت موقت 25 میلیارد تومان وثیقه خواستند که برای قشر مرفه جامعه هم مبلغ زیادی محسوب میشود و ما در قشر متوسط همچین سندی در اختیار نداریم. پدر من تا الان راضی نشده است وکیلی بگیریم چون به اعتقاد خودش هیچ کاری نکرده و خدا نمیزاره بی‌گناه بالای چوب دار بره. چکار کنم بنظرتون ؟
میتونم با اعتراض این مبلغ وثیقه را به کمتر از 10 میلیارد برسانم؟
امیدی به آزادی پدر من هست ؟
چون از بابت پدرم کاملاً مطمئن هستیم و می دانیم او اینکار را نکرده است.
و اینکه چرا از پدر من آزمایش پزشک قانونی نگرفتند ؟ دختران ادعا دارند خودشان ازمایش گرفتند ولی چطور میشه با پدر من که آزمایشی نداده تطبیق DNA داد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص وثیقه می‌بایست رضایت شعبه رسیدگی کننده اخذ گردد اما در ماهیت کلی البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

بهتر است وکیل بگیرید
وثیقه 25 م قابل اعتراض نیست
اگر اتهام پدرتان اثبات شود حکمش اعدام است
محمد مطهری وکیل پایه یک تهران

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

در خصوص وثیقه حق اعتراض دارید اما در خصوص خود پرونده نیاز به بررسی و مطالعه پرونده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پدر شما نيازمند وكيل مقتدر با عنايت به موارد معنونه مي باشند

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بنظرم شرایط پرونده پدر شما بگونه ای نیست که اینجا در قالب پرسش مطرح نمایید. در گام اول عقلانی ترین عمل گرفتن وکیل برای ایشان است زیرا پرونده خیلی حساس میباشد و در صورت اثبات جرم ، مجازات ایشان اعدام است. شما چگونه در همچین فرض مهمی خودتان میخواهید با پرسش و پاسخ اقدامی نمایید.

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

با سلام قطعا امکان انجام بعضی دفاعیات وجود داره ولی بدون مطالعه پرونده جواب قطعی نمیشود داد.

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام،
به پرونده شما بر اساس اسناد و مدارک موجود در پرونده رسیدگی و تصمیم گیری خواهد شد. در خصوص کاهش ارزش وثیقه باید اعتراض خود را اعلام تا تصمیم گیری گردد معمول و روند این است که بعد از چند ماه اگر نتوانید سند معرفی کنید با اعتراض مبلغ وثیقه کمتر میشود.
توصیه بنده این است حتما وکیل داشته باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به اهمیت موضوع پیشنهاد می شود حتماً از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید