مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سر و صدای بازی بچه ها

با سلام خدمت وکلای عزیز ما توی کوچه ی زندگی میکنیم که20 خونه ی ویلایی داره و بن بست هستش ساعت 5 تا 7عصر 4تا بچه 8ساله در کوچه بازی میکنن و گاها توپشون به در خونه ی همسایه میخوره ایا میتوان به عنوان مزاحمت شکایت کرد و اینکه یکی از همسایه ها یک دفعه ترسوندشون که زنگ میزنم 110 بدتر خانواده ی یکی از بچه ها اومد که در خونشون که بچه ش اتیسم هستش و روانپزشکش گفته روزی 2ساعت توی کوچه بازی کنن و با ترسوندن بچه اون به لکنت و تیک افتاده و به همسایه .رفتن ازش شکایت میکنن که باعث ترسوندن بچه شون شده ایا میتونن شکایت کنن؟
و اینکه بخاطر اتیسم و ترس مشکل داشتن بچه، همسایه ها استشهادیه رو امضا نمیکنن
من میتونم ازشون شکایت کنم؟
اگر شکایت کنم و واسه بچه شون مشکلی پیش بیاد میتونن از من شکایت کنن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت وجود دارد همه عناوین عنوان مجرمانه دارد

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر ثابت شود کودک با اقدام صورت گرفته لکنت زبان گرفته است، مسبب حادثه مسئول است