مشاوره حقوقی رایگان - شرایط رضایت شاکی خصوصی

عرض سلام و احترام برادر من به‌ جرم سرقت 3 ساله زندانیه خودش میگه کاری نکرده در هر حال از یکطرف دیوان عالی هنوز جواب نداده واز طرف دیگه شاکی هربار برای رضایت مبلغ رو بالا می بره از 30 میلیون رسيده به‌ صد میلیون برادرم هم 4 ماهه غيبت کرده‌ نمیدونم چکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید
باید خودش را معرفی کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای جهت اظهار نظر دقیق نیاز از حکم صادره علیه برادر شما مورد مطالعه قرار گیرد اما به هر حال جلب رضایت شاکی و یا رفتار متهم در حین دوران حبس تاثیر بسیار زیادی جهت تعلیق مجازات دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با شاکی توافق نمایید و رضایت ایشان را اخذ نمایید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، اول رضایت شاکی را اخذ و سپس اقدامات بعدی را از طریق شعبه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برادرتان با غیبت کار خود را سخت‌تر میکند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به صورت باید رضایت شاکی پرونده را جلب نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر منظور شما از دیوان عالی کشور این است که اعاده دادرسی صورت گرفته است باید توجه داشت که معمولا چند هفته قبول یا عدم قبول اعاده طول میکشه