مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی خصوصی

سلام. برادرم به جرم آدم ربایی که شاکی از آشنایان و در اثر خرید و فروش زمین اتفاق افتاد است در سال 93 به 10سال حبس محکوم شد و بعد از سه ماه با قید وثیقه آزاد شد و بعد از سالها شاکی رضایت داده است و پرونده بابت تخفیف حکم به دادگاه تجدید نظر رفته است و با وجود اینکه برادرم هیچگونه سابقه کیفری ندارد تا چه اندازه تخفیف شامل حالش میشود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

یکی از جرم هایی که مجازات سنگینی قانونگذار براش در نظر گرفته جرم آدم ربایی است و جرم آدم ربایی جرمی است که جنبه عمومی دارد در صورت شکایت شاکی جزای عمومی آن همچنان پابرجاست اما با توجه به اینکه ایشان سابقه ندارند ولی باز هم دادگاه باید بررسی کنیم که این آدم ربایی به چه صورت بوده و آزار و اذیت بوده بدون آزار و اذیت بوده و در نهایت تخفیفی براشون در نظر بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر قاضی بستگی دارد.
البته با توجه اینکه مجازات حبس طبق قانون کمتر شده ممکن است که چند سال مجازات وی کمتر بشه