مشاوره حقوقی رایگان - افزایش درصد جانبازی متوفی

باسلام و عرض ادب ؛
پدرم دوسال پیش فوت شدن ،قبل از فوت درحال مراحل کمیسیون و اداری دریافت درصد جانبازی بودن . چند روز پیش پیامکی مبنی بر تایید جانبازی ایشون(5درصد) آمد.
خواستم ازتون سوال کنم که آیا امکان افزایش درصد جانبازی با وجود اینکه فوت شدن هست .و اینکه آیا با این درصد مادرم میتونن درخواست حقوق کنن؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به بنیاد شهید منطقه مراجعه کنید