مشاوره حقوقی رایگان - افزایش درصد جانبازی بعد از فوت جانباز

باسلام و عرض ادب
پدر بنده در منطقه جنوب در سالهای جنگ تحمیلی درگیر جنگ شیمیایی شدن و از جانب بنیاد شهید سهمیه 10 درصد را در نظر گرفتن؛ و در سال 98 سهمیه ایشان به 15 درصد ارتقا پیدا کرد.ایشان امسال متاسفانه از بین ما رفتند(مرگ طبیعی) ایا از جانب بنیاد شهید و طبق قوانین سهمیه جانبازی جانباز به 25 درصد ارتقا پیدا میکند؟
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست خود را به بنیاد ارائه دهید امکان افزایش درصد جانبازی وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری نمایید