مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانه بعد از طلاق

به طورخلاصه سلام وخسته نباشید اگرخانه را موقع خرید وموقع دریافت وام خاتم رفته واینکارهارا کردوبعد خانه را6 دانگ به نام خودش کردومن هم بخاطر علاقه به ایشان حرفی نزدم ناگفته نماند پول پیش قسط خانه بیشتر ازطلا هایی بود که سرعقد من برایش خریده بودم اقساط وام بانک هم ازمت میگرفت وخوذ پرداخت میکرد یک نقشه حساب شده طراحی کرده بود حالا گیرداده طلاق وخانه هم مال منه حتی در را قفل کرده و الان دوماه من بیرون خانه ودرجایی به تنهازندگی میکنم البته خواهر وبرادران خودش وخودم حاضرهستند درصورت قبول دادگاه بیایند وشها دت بدهند که خانه مال
هردو نفراست} ایا فایده دارد یانه ممنون خواهشن زود جواب بدین فکر کنم فردا پسفردا نوبت دادگاه دارم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید می گفتی که توی دادخواست خود چی خواستی از دادگاه و مستندات چیه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله راهکار دارد. در صورتی که پرداخت قسطهای وام بانکی رو اثبات نمایید میتوانید وجوه رو مسترد کنید. دادخواست مطالبه وجه به دادگاه حقوقی تقدیم کنید. درخصوص طلاها ، نمیتوانید ادعایی داشته باشید زیرا هبه معوض بوده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید مبالغ خود را مسترد نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، موضوع باید با جزییات بیشتر بررسی شود