مشاوره حقوقی رایگان - زدن تهمت و وادار کردن به داشتن رابطه نامشروع

شوهرم همیشه بدون دلیل به من تهمت میزند وابروی من را سرکوچه وخیابان برده باتهمت وحرفهای بد به من میگوید که برو بادیگران رابطه نامشروع داشته باش دراین صورت باتو زندگی خوبی برقرار میکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه طرح شکایت نمایید تحت عنوان قذف و یا توهین (نوع الفاظ به کار رفته حائز اهمیت است).
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به دلیل توهین و افترا از ایشان طرح شکایت نمایید. البته قبل از آن توصیه می‌کنم به روانپزشک مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شما می‌توانید تحت عناوین مختلفی شکایت کنید بستگی به آن دارد که قصد شما چیست که با توجه به قصد شما نوع اتهام را به شما بگوییم که مطابق آن بتوانید اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یکبار شکایت کنید رضایت ندهید دیگه تکرار نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم بگیرید و سپس به جهت غیر و خرج دا‌دخواست طلاق بدهد