مشاوره حقوقی رایگان - قرض

سلام من مبلغ 18‌میلیون به شخصی قرض دادم که 10‌میلیونش کارت ب کارت بود 8 میلیون اسکناس . ازش دستخط و اثر انگشت و امضا هم دارم که 18 میلیون گرفته از من 10 تومن شماره فیش و 8 تومان وجه نقد . چک هم دارم ازش به 6 فقره 3 میلیونی . حالا به من میگه من تو فیش 10 تومنی داری فقط همون رو میتونی ثابت کنی به دادگاه و 8 تومن دیگه رو ازت شکایت ربا میکنم . ایا دادگاه طرف من رو میگیره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رسید می توانید ادعای خود را در دادگاه ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می‌توانید الباقی پول و حتی خسارات دیرکت را نیز مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما