مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با سلام و احترام
من پارسال مبلغ 5 میلیون تومان به یک نفر قرض دادم که بعد از گذشت یک سال پولمو پس نمیدن و میگن چون بابت پول پیش خونم هست هر زمانی که خواستم جابه جا شم میتونم پس بدم من چجوری باید اقدام کنم برای دریافت پولم و اینکه به جز رسید کارت به کارت هیچ مدرک دیگه ای ندارم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست خود را به شورای حل اختلاف ارائه دهید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،دادخواست مطالبه وجه از طریق شورای حل اختلاف ارائه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت واریز مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
رسید بانک خودش سند است نگران نباشید دادخواست مطالبه وجه دهید.