مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول

سلام من 8ماه پیش به خانوم یکی از فامیلا پنج میلیون و پانصد قرض دادم کارت به کارت کردم براشون. یک ماهه قرار بوده پس بده ولی هرروز یه بهانه آورده منم الان که گفتم شکایت میکنم شوهرش میگه تو چرا قرض دادی و تهمت میزنه .
منم رفتم دفتر قضایی دادخواست طلب دادم براشون بعد گفتن اگه جواب ندادن 8روز دیگه بیا برای ثبت شکایت و گفتن باید برم شورای حل اختلاف اون شهراون طرف که به من بدهکاره من الان میتونم اون طرفو بیارم شهرخودم چون راه برام دوره باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی درشهر خودتان می توانید برای دادگاه در شهر خوانده لایحه ارسال کنید اما برای تشکیل دادگاه حضوری دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی درشهر خودتان می توانید برای دادگاه در شهر خوانده لایحه ارسال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفتر خدمات قضایی درشهر خودتان می توانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صلاحیت. شورا محل اقامت خوانده است