مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه ملک

سلام ببخشید من پدرشوهرم یه خونه به من هبه کرده و داخل خونه سکونت دارم از پسرش جداشدم الان میخواد خونه روازمن بگیره آیامیتونه اینکارو کنه راهنماییم کنید چطوری میتونم خونه رو پس ندم چون بادخترم داخلش زندگی میکنم جایی برای سکونت ندارم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون با شرایط خاصی رجوع از هبه وجود خواهد داشت

بلافاصله خانه را به دیگری انتقال بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوصتحت عقود مختلفی می‌توانید آن را انتقال بدهید که بحث مفصلی دارد در آن صورت نمی‌توان آن را از شما گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هبه قابل رجوع است
کارهایی می‌توان انجام داد که نتواند مسترد کند
باید دید طرح دعوا یا اظهارنامه ای به شما ارسال شده است
لزوما با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.