مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات سازنده

قرار مشارکت در ساخت در تاریخ 99/07 بستیم بمدت 3 ساله (تعهدات سازنده بصورت 7 طبقه مسکونی و یک طبقه تجاری و پارکینگ). ملک بنده دارای 100 متر تجاری در همکف 100 تجاری زیر زمین و یک واحد مسکونی 110 متری درطبقه اول بود.پس از گذشت 3 سال سازنده ففط تخریب و مقداری گودبرداری کرده.ایشان پس ازگذشت یکسال از تاریخ شروع قرار داد اقدام به کسب پروانه میکند که متوجه میشود زمین واقع در منطقه میراث فرهنگی شده و این طرح در تاریخ 1400/04 ابلاغ شده. و امکان ساخت طبق قرار داد وجود نخواهد داشت.بدون پروانه اقدام به گود برداری کرده و کار تا تاریخ 1402/03 پلمب بوده.
و عملا طی این مدت هیچ عملیاتی انجام نگرفت. تعدات ایشان 7 طبقع مسکونی و 1 طبقه تجاری بوده. ایشان بدلیل قصور در کسب پروانه در ابتدای کار مشمول قانون میراث شد و اگر در ابتدا طی 8 ماه اول پروانه میگرفت مشکلی بابت ساخت نداشت.همانطور که ملک کناری 7 طبقه ساختن و پروانع ایشان قبل 1400 بوده.تنها دلیل ایشان میراث فرهنگی هست بعد از سه سال.و ادعا میکند صبر کنید این طرح برداشته خواهد شد.
آیا ایشان مقصر هستند و میتوان در خواست خسارت تاخیر و همجنین از بین بردن ملک تجاری و مسکونی اولیه را کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید دادخواست به طرفیت سازمان میراث فرهنگی اقامه نمایید