مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

در مورد قرارداد مشارکت در ساخت
سازنده به تعهداتش عمل نکرده و واحد های خود را فروخته و متواری شده
بنده به عنوان یکی از مالکین هستم و اصلا پیش خریدکنندگان را نمیشناسم و هیچ تعهدی به انها ندارم
یکی از پیش خرید کنندگان از من مالک شکایت کرده، در ابتدا شکایت ایشان با عنوان عدم استماع دعوی رد شده سپس رفته تجدید نظر و رای تجدید نظر این بوده که مالکین با ایشان همکاری کنند سپس این رای دوباره به شعبه بدوی امده و مالکین به دلیل عدم حضور محکوم شده اند و به اجرای احکام رفته و مال قابل توجهی از من توقیف شده . بنده در هیچ کدام از این مراحل در جلسات حضور نداشتم
این بی انصافی است که بنده هیچ تعهدی ندارم و اصلا ایشان رو نمیشناسم و همه مدارک و اسناد موجود هست که من هیچ تعهدی ندارم و فقط به خاطر اینکه در جلسه حضور نداشتم محکوم شدم اونم با این شدت زیاد
من چه کار میتونم بکنم که حقم رو پس بگیرم
لازم به ذکر است که از زمان توقیف مال هم حدودا سه ماه میگذرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک و مستندات باید بررسی شود تا اظهار نطر شود