مشاوره حقوقی رایگان - ارزان فروختن ملک

سلام سال 1400ملک خودم را مجبور شدم بفروشم ولی از قیمتها خبر نداشتم الان متوجه شدم که منزل فروختم پانصد زیر قیمت ان زمان ازمن برداشتن الان هم خودم در این ملک مستاجرم میشه کاری کرد و پولم را برگردونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به گذشت دو سال بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرایط خاصی جهت فسخ به دلیل غبن در معامله هست باید دید شما شرایط را دارید یا نه