مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فسخ معامله

سلام علیکم
من فروردین 98 یک واحد از آپارتمان را به شخصی فروختم و تحویل و سند بنا به مشکلاتی که داشت طول کشید. سند را مهر ماه امسال زدیم. خریدار بعد از سند رفته از من غرامت تاخیر در تحویل و سند را شکایت کرده.آیا میتواند از من شکایت کند؟هیچ کاغذی هم امضا نکردیم.
منم میتوانم بخاطر این کارش از او بخاطر اینکه واحد را ارزان فروختم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید مفاد قرارداد بررسی شود اما شما نمی توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص شود که آیا در مبایعه نامه ، شرط وجه التزام ، خسارت تاخیر در انجام تعهد پیش بینی شده است یا خیر و سپس بر اساس مفاد شرط باید لایحه دفاعیه محکم تنظیم بشود و ..

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابتدا باید مشخص شود که آیا در مبایعه نامه ، شرط وجه التزام ، خسارت تاخیر در انجام تعهد پیش بینی شده است یا خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مدارک ومستندات شما بررسی شود که وجه التزام در قرارداد وجود داشته یا خیر