مشاوره حقوقی رایگان - ارزان فروختن

سلام وقت بخیر از گیلان مزاحم میشم بند ی زمین داشتم قیمت رو 1میلیون گداشته بودم یکی گفت من واست میفروشم 150میلیون واسه من الان میبینم سرم کلا رفته زمین رو خودش خریده بم دروغ گفت واسه یکی دیگه میخام بگیرم الانم زمین رو دو برابر گذاشته فروش تقریبا 3مای میشه فروختم آیا راهی نجاتی برام هست دار ندارم رو هم کم فروختم هم سر کلا رفته آیا میتونم اقدام کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا اظهارنامه
ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ
فسخ بیع به علت خیار غبن و
تدلیس و استرداد ثمن بیع را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید معامله را فسخ کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به قراردادتان دارد قابل بررسی و گفتگو است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط فسخ محیا باشد یا با استفاده از خیار غبن که در صورتی که قیمت زمین که فروخته شده متناسب با قیمت روز نبوده و ارزش آن بیشتر از آن بوده می‌توان معامله خود را به علت خیار غبن فسخ نماید البته خیار مذکور فوری و باید اعلام فسخ خود را سریعاً به خریدار منعکس نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید دادخواست فسخ به استناد خیار غبن دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خیارات را فسخ نکرده باشید بابت غبن میتوانید اقدام کرده دادخواست فسخ به واسطه ان بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از گذشت سه ماه نمی توانید فسخ کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد دارد