مشاوره حقوقی رایگان - حکم قذف و تجدید نظر

با سلام احتراما اینجانب دوسال پیش درب آهنی اضافی ک داشتم همسایه مامانم اینا ازم ب عنوان امانت خواست و منم دادم البته گفتن تا زمستون ک تموم بشه برای گاوداریشون می‌خوان و منم دادم و تقریبا یک سال بعد تابستون خیلی محترمانه به خانم همسایه پیامک دادم و ازشون درب و خواستم اول گفتن شوهر بنده خداشون ک اعتیاد داره فروخته بعدش گفتن بابت بدهی خدابیامرز پدربزرگش برداشتم و دروغای مختلف ک یه لحظه پیامکی اومد با خط مادره ک نوشته بود من پسرش فلانی هستم ک بعدش شروع کردن به فحش و ناسزا و زنازاده و بچت حروم زادست ک منم فقط نوشتم انگار از پدرت بهت مواد نرسیده ک نوشته بود معتادی بردند فلان جا و ........ک شکایت کردم بعد بازپرسی و وثیقه گذاشتن متهم مدت طولانی پرونده رفت 102کیفری ک سه بار احضار شدیم و پسره نیومد مادرش اومد گفت من نوشتم پسرم اصلا تهران بود و دروغاشون تناقض داشت و سطح تحصیلات ایشون و چون در پیامک ها پسره نوشته بود من پسرش فلانی هستم ک قاضی هم گفتن این پیامک ها مشخصه از طرف یک آقا هست نه خانم رای دادن قذف هست و پسررو ب 80ضذبه شلاق تعزیری و 7ملیون پول برای دولت محکوم کردن ک در این مرحله هر دو وکیل گرفتیم وکیل ایشون واخواهی داد ک طبق جلسه ای مجددا رد شد واخواهیشون و رفت تجدید نظر تبریز بعد از دو ماهی امروز ب من از طریق ثنا احضاریه اومد باز کردم نوشته بود شکایت شما علیه آقای فلانی مبنی بر قذف 15اسفند در اینجا حضور داشته باشید و مستندات همراهتان باشه ببخشید منظورشون از مستندات چیه؟و این ک چرا حضوری خواستن؟امکان داره اونجا رای و عوض کنن؟سپاس از لطفتون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تجدیدنظر رسیدگی مجدد می نماید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

نیاز به همراه داشتن مستندات دیگری نیست این جمله در تمام ابلاغیه ها درج می شود