مشاوره حقوقی رایگان - حکم قذف

سلام درود
شخصی به من تهمت دزدی لواط و فحش ناموسی داده دادگاه حکم به جریمه نقدی 4تومن و 5تومن داده واگرنه 3سال دیگر فحش تهمت نزد تعلیق میشه من الان چطوری لایحه تنظیم کنم که بتونم حکم قذف از قاضی بگیرم قضیه برام حثیتی هست و خیلی گرون تمام شده برام از وکلای عزیز خواهش میکنم جامع کامل به من توضیح بدید یک دنیا ممنونم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان توهین و فحاشی و الفاظ رکیک شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
احتمالاً حد قذف شما اثبات نشده است چون اگر اثبات می‌شد به جزای نقدی تبدیل نمی‌شد می‌بایست رای شما بررسی شود