مشاوره حقوقی رایگان - خرج تراشی در ساختمان

با سلام-بنده 13سالست در ساختمان مسکونی 10واحدی زندگی میکنم.حدود1ساله که خانمی ساکن شده-از ابتدا مدیریت ساختمان را قبضه و خودسرانه هزینه های نجومی برای امور غیر لازم تراشیده-عمدتا فاکتوررسمی نداده-تهدید کرده اگر کسی نپردازد شکایت میکند.در این مدت دو ترازنامه داده که آن هزینه های نجومی و بدون فاکتور در آنها نیست (ترازغیر واقعی).اظهارنامه ای برایش فرستادم که 2هفته سپری ولی جواب نداده.آیا میتوانم با عناوین ارایه تراز غیرواقعی-هزینه تراشی نجومی بیجا و غیر لازم و تهدید برخی ساکنان به شکایت در صورت نپرداختن این هزینه ها ازوی شکایت کنم.در صورت امکان بطور مشروح پاسخ فرمایید.متشکرم-

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با نظر اکثریت مجمع تشکیل بدهید و مدیر جدید را انتخاب کنید.
در خصوص هزینه های اضافی تکلیفی در پرداخت هزینه ها ندارید.