مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک در حیاط خلوت مشاع

با سلام
مجموعه ساختمان ما 15 واحد آپارتمان دارد. در قسمت همکف حیاط خلوت وجود دارد که فقط دو واحد امکان دسترسی به آن را دارد.
یکی از این واحدها اقدام به ساخت آشپزخانه 15 متری با دیوارهای آجری و سقف شیروانی کرده است.
آیا من میتوانم از ایشان شکایت کنم!؟ با توجه به اینکه حدودا ده ساله پیش این اتفاق افتاده است!؟
1. آیا ایشان می‌تواند سقف شیروانی را به سقف آجری تبدیل کند و متراژ آشپزخانه را کلا به سند خود ، ملحق کند!؟
لازم به ذکر است که حیاط خلوت مشاع است و در سند کسی ذکر نشده است.
2. آیا گذر زمان ده ساله ،می‌تواند مانع از شکایت من بشود!؟
لطفاً راهنمایی کنید تشکر از شما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میتوانید شکایت کنید ده سال مانع طرح شکایت نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله حتما
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید و همسایه مکلف است که حیاط را به وضع سابق برگرداند

خیر امکان ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر مانعی نیست هیچ کس حق تصرف محوطه مشاعی را ندارد و از مصادیق تصرف عدوانی میتواند باشد