مشاوره حقوقی رایگان - بخشش تصادف جرحی

سلام وقت بخیر
بنده دیروز به یک عابر پیاده تصادف کردم و فورا به اورژانس و پلیس تماس گرفتم. وقتی پلیس امد عابر پیاده رو اورژانس برده بود. من با عابر پیاده صحبت کردم گفت شکایتی نداره فقط پاش شکسته و نیاز به عمل داره و گفت هزینه بیمارستان رو باید بیمه بده.
سوال بنده اینه برای اینکه هزینه بیمارستان رو بیمه شخص ثالث من بده چی کار باید بکنم؟ آیا اگر رضایت بده باز بیمه هزینه بیمارستان رو میده؟ با توجه به این که من هنوز کروکی رو نگرفتم آیا با صورت جلسه کلانتری و بیمه نامه برای پرداخت هزینه بیمارستان توسط بیمه کافیه؟!

پاسخ ها :

امید رضائی تبریزی

امید رضائی تبریزی :

استان :

باسلام،مراحل کروکی را انجام بده بعد