مشاوره حقوقی رایگان - جریان انداختن مجدد پرونده

سلام .امکان این وجود داره که پرونده کیفری که تمام و بسته شده :یعنی مجازات ودیه پرداخت شد . دوباره درخواست رسیدگی بدم . (گفته بودن پرونده گُم شده و خلاصه پرونده برام تشکیل دادند. امکان داره پرونده الان پبدا شده باشه ؟ زمان اتمام پرونده 1401/3 بوده

پاسخ ها :

محمد  نوروزيان

جناب آقای محمد نوروزيان :

سلام سوال شما واضح نیست برای چی شما دوباره تقاضای پیگیری پرونده رو بدید شما می‌گید که دیه پرداخت شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به پرونده رسیدگی شده و رای صادر شده از قابلیت رسیدگی مجدد نداردآن هم در صورتی که بتوانید اعاده دادرسی یا واخواهی اگه شرطش باشد را بدهید