مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقف پرونده

ملکی بین دو خواهر مشترک بوده فقط پلاک دارد به نام مالک اصلی هست ولی پنجاه سال پیش تقسیم کردند وارثان تقسیم نامه گم کردند کارشناس سه نفره تایید کرده تقسیم شده وارثان یکی از خواهران شکایت کرده سهمش بگیره وصل به منابع ملی بوده پرونده رفته منابع طبیعی استان حکم قطعی امده برای سهم وارثان یک خواهر مثلا چند هزار متر به حد نصاب افراز نرسیبده یکی از وا ثان خواهر تقاضای مزایده کرده پرونده دادگاه بدوی متوقف شده بوده تا تعیین تکلیف منابع طبیعی بشه حالا که تکلیفمان با منابع طبیعی تمام شده قاضی بدوی چگونه توقف بر میداره چه تصمیمی میگیره پلاک به نام مالک اصلی است کارشناس تایید تقسیم کرده فرزند یکی از خواهران تقاضای مزایده کرده ایا قاضی ابتدا جلسه میزاره کلا چه تصمیمی میگیره

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که قابل تقسیم باشد،تقسیم میشود ودرغیراینصورت به مزایده گذاشته وبه فروش میرسد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع بسنگی به نظر دادگاه بدوی دارد که البته قابل اعتراض درمحاکم تجدید نظر استان است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به قابلیت افراز دارد اگر قابل افراز باشد تقسیم و در غیر اینصورت حکم به مزایده داده خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل رویت کنیم و سپس نظر قطعی و مناسب دهیم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که گواهی عدم افراز داشته باشد از طریق دادگاه تقسیم و به مزایده گذاشته می‌شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید تعیین تکلیف زمین توسط منابع ملی را به قاضی طی لایحه اعلام کنید تا مشخص گردد ضمن آنکه اگر سند به نام شخص دیگری غیر از طرفین مشایی یعنی دو خواهر باشد ضمن آنکه قاضی ابتدا از طریق اداره ثبت ستعلام می‌کند تا ببیند تا ملک به نام طرفین دعوا هست تا رای به فروش صادر کند یا متعلق به غیر است که در این صورت عاقلانه آن است که قراره عدم استماع دعوا صادر کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید لایحه به دادگاه ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تصمیم قاضی قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر ایشان دارد.