مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

ایا با اجرا گذاشتن مهریه مالی که به نام خودم بود و انتقال دادم میتونن شکایت کنن یا میتونن مالم رو برگردونم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه مهریه خود را مطالبه کرده و شما اموال خود را انتقال داده اید در این صورت اگر معامله صوری باشد زوجه می تواند دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که آن مال متعلق به خودتان است میتوانیددر صورت وجود عین مال آن را مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه صوری باشد امکان ابطال معامله صوری وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
گاها به لحاظ صوری بودن و معامله به قصد فرار از دین حقوقی آری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله با شرایطی خاص امکان دارد
و باید دادخواست بطلان معامله به علت صوری بودن را مطرح نمایند و