مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

با سلام و خسته نباشید
خانم من دو هفته است به همراه دختر ده سالم خانه را ترک و بدون هیچ دلیلی به منزل پدر خود رفته هست،و درخواست اجرای مهریه کرده است و اداره ثبت اسناد رفته و سهم الرث من از ملکی که قرار بوده به من برسه را ظبط کرده
سعوال من این هست که من یه خونه 65 متری دارم به نام خودم این میتونه بگیره فقط همینو دارم
سعوال بعدی خونه رو ترک کرده و میگه من طلاق نمیخوام فقط پولای منو میخواد بگیره به نطر شما من چکار باید بکنم که ملک وراثتیدتو مزایده نره و جلوشو بگیرم و اینکه میگه من طلاق نمی خوام چی؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر تنها دارایی ودران ساکن هستید مستثنیات ودرخواست رفع توقیف دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یک منزل جز مستثنیات دین محسوب میگردد
به هر صورت مهریه از سهم الارث قابل وصول می باشد میتوانید توافق نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگررملک را مستثنیات اعلام کنید سهم الارثتان توقیف میشود طلاق حق شماست و هر زمان بخواهید میتپتنبد اقدام کنید و ایشان نمیتوانند ممانعتی بعمل اورند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ملک 65 متری که متعلق به شماست و کسی با آن کاری نداره ولی ملک ورثه ای را میتواند زوجه توقیف کند کاری نمی‌توان برای آن انجام داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما فقط همین یک واحد آپارتمان را دارید و در آن سکونت دارید می‌توانید درخواست مستثنیات دین داشته باشید شما نیز می‌توانید وکیل گرفته و اقدامات دیگری را نیز انجام بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزلی که در آن زندگی می کنید مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.
سهم الارث شما قابل توقیف است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خونه 65 متری اشاره شده اگر جزء مستثنیات دین قرار بگیرد قابل توقیف نیست و در باب اخذ مهریه بدون طلاق نیز بایستی گفت این حق زوجه است که در طول ایام زندگی مشترک نیز مهریه خود را مطالبه کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
ملک وارثی را باید بهش بدی راهی نیست
ولی دادخواست الزام به تمکین بده

دکتر وحید قلی پور

جناب آقای دکتر وحید قلی پور :

منزلی که خودتون نشستید جزء مستثنیات دین هستش ولی سهم الارث پدریتون رو میتوانند توقیف و بابت مهریه بردارند. بابت سوال دوم هم دادخواست الزام به تمکین طرح نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خانه با توجه به مشخصاتی که فی کردید جز مستثنیات محسوب میشود و در مورد سهم‌الارث میتواند بابت مهریه ازان وصول کند و طلاق از اختیارات زوج است

میثم مهدوی برازنده

جناب آقای میثم مهدوی برازنده :

سلام
در رابطه با سوال اول، چنانچه مال دیگری که تکافوی تأمین محل اسکان شما را نماید، نداشته باشید این ملک بعنوان مستثنیات دین می‌باشد لذا قابل فروش در مرحله اجرا جهت تأمین مهریه نیست.
پاسخ سوال دوم:
حق طلاق از جمله حقوق متعلق به مرد می‌باشد و در اختیار خانم نیست. و سهم الارث نیز چنانچه مشمول مستثنیات دین نباشد در مرحله اجرا فروخته می‌شود.