مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه عادی

با سلام پدرم یه زمینی از پدرش با دست خط بهش داده و منزلی ساخته ولی بعد از فوت پدر بزرگم برادرش با امضایی ک پدرم زیر قولنامه کرده (ک متاسفانه کارشناس تایید کرده)متنی بر اینکه سه دانگ منزل در همان تاریخی ک پدربزرگم به پدرم داده اضافه کرده و جالب اینکه سه سال بعد از تاریخ در سند ازدواج مادرم نوشته شده از شش دانگ منزل پدرم یک دانگ در مهریه مادرم الان بعد از چند سال ک اصل قولنامه دیدیم متوجه شدیم که با دورنگ خودکار در یه تاریخ نوشته شده چطور میشه ثابت کرد ک پدرم انتقال قبول نداره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند رویت و بررسی مدارک است. باتوجه به مدارک امکان طرح دعوی وجوددارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ارتباطی ندارد
و نتیجه نخواهید گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده را مطالعه کنم تا بتوانم درست مشورت بدهم