مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با استناد به دستنوشته

سلام من مبلغ 500 ملیون تومان از شخصی طلب دارم و ایشون بابت پرداخت مبلغ فوق رسید تحویل من داده، 60 روز از تاریخ سررسید میگذره و روزانه مبلغ 15 میلیون تومان به عنوان ضرر و زیان داخل رسید قید شده است و دو تا امضا کرده به همراه اثر انگشت و امضای سه نفر شهود پایین رسید هست
چطور باید دادخواست بدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مطالبه وجه والزام به ایفائ تعهد در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصل مبلغ و خسارت وجه التزام روزانه قابل مطالبه است
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه وجه خود اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.