مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دیه ضرب و جرح

سلام. سال 1401 درگیری ضرب جرح داشتیم. ودادگاه برای دو طرف هم دیه حکم داد دیه من بیشتر از طرف مقابل است. حکم برای اجرای احکام رفته ولی خبری از دیه نیست آیا باید به اجرای احکام مراجعه کنم یا راه دیگری دارد. الان نزدیک به یکسال از وقوع حادثه میگذرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق اجرای احکام پرونده خود را پیگیری نمایید