مشاوره حقوقی رایگان - احضار دادستان

با سلام و احترام
پرونده کیفری مبنی بر اختلاس دایر است برای بنده و یه نفر دیگر بازپرس نظر خود را داده و پرونده برای اظهار نظر نزد معاون رفته است .

1- آیا معاون بدون اطلاع بازپرس می تواند یکی از متهمین را احضار کند؟

2- معاون با توجه به اینکه حدودا سه ماه است پرونده را نزد خود نگه داشته و دادستان کل نیز به او گفته است اظهار نظر خود را اعلام کند ولی هنوز اعلام نکرده تا چه زمانی می تواند پرونده را نزد خود نگه دارد و راهکار چیست برای تسریع در روند ؟
البته به صورت حضوری هم چند بار رفته و پیگیری نموده ولی هر بار گفتند باید منتظر بمانید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام طرف شما بازپرس است اینکه ارسال می‌شود یرای دادیار اظهار نظر بحث دیگری است شما باید منتظر و پیگیری پرونده را صرفا از طریق بازپرسی به عمل آورید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون در صورت صدور قرار نهایی ، قرار جلب به دادرسی یا قرار منع تعقیب یا قرار موقوفی تعقیب ، بازپرس باید پرونده را جهت اعمال نظر دادستان و موافقت داستان ، نزد دادستان ارسال خواهد کرد و نماینده دادستان مکلف است که ظرف 3 روز از تاریخ ارسال نظر خود را به
صورت کتبی اعلام نماید و پرونده را نزد بازپرس برگرداند
ولی در عمل این مدت رعایت نمیشود

شما باید حضورا به دادستان ‌مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست ظرف سه روز ایشان نظرش را بدهد و پرونده مجدد نزد بازپرس برمی‌گردد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام خیر . نیازمند روند دادرسی و ابلاغ و آن هم از سوی بازپرس است.
اگر پرونده در مشهد می باشد درخدمتم